top of page

Kur kemi INFERTILITET ?

hydrosalpinx1.jpg

Hidrosalpinks ?

Hidrosalpinksi është term mjekësor për tubat uterine të cilat janë të mbushura me lëng për shkak të lëndimit apo infeksionit. 

gyno2.png

Diagnostikimi dhe Testimi i Fertilitetit Femëror

Diagnostikimi i fertilitetit fillon me përpjekjen për të përcaktuar ndikimin e faktorëve të ndryshëm në meshkuj dhe femra përmes procedurave të ndryshme testuese dhe diagnostikuese.

images.jpg

Diagnostikimi dhe Testimi i Fertilitetit Mashkullor

Diagnostikimi i fertilitetit fillon me përpjekjen për të përcaktuar ndikimin e faktorëve të ndryshëm në meshkuj dhe femra përmes procedurave të ndryshme testuese dhe diagnostikuese

indir.jpg

Trajtimi i Fertilitetit Mashkullor

Ndoshta për shkak se gruaja e mban foshnjën, e konsiderojmë shpesh infertilitetin si problem vetëm femëror. Në fakt, deri në 50% të rasteve të infertilitetit e përfshijnë partnerin mashkull.

766x415_Geriatric_Pregnancy_Risks_After_

Trajtimi i Fertilitetit Femëror

Diagnostikimi i fertilitetit fillon me përpjekjen për të përcaktuar ndikimin e faktorëve të ndryshëm në meshkuj dhe femra përmes procedurave të ndryshme testuese dhe diagnostikuese

bottom of page